Beter Bouwen

 Hout&Visie bouwt met houtelementen, een bewezen houtbouw methode, en een vergaande vorm van prefabricatie, waarbij de wanden, verdiepingsvloeren en daken geproduceerd worden in geconditioneerde productiehallen. Hierdoor is de overlast op de bouwplaats tot een minimum gereduceerd. Een woning kan in 1 á 2 dagen wind- en waterdicht staan. Vanaf dag 1 bent u volledig betrokken bij het proces. Elke keuze wordt in overleg met u gemaakt.

Hout&Visie is meer dan alleen de aannemer die een uitgewerkt plan bouwt. Wij helpen u ook door te adviseren bij uw keuzes. Uw wensen en uw budget vormen voor ons het uitgangspunt.

Met een gedegen voorbereiding worden de faalkosten getackeld zodat u tijdens de bouw niet verrast wordt door extra kosten.

Samen bereiken wij het gewenste eindresultaat met een comfortabel leefklimaat.

 

Stap 1
Ten eerste wordt er gestart met een gedetailleerde voorbereiding. Deze garandeert dat uw project voldoet aan alle wensen en eisen. De voorbereiding vormt ook de basis voor de prijsgarantie en de vaste levertijd die HOUT&VISIE kan garanderen.

Stap 4
De afgewerkte muren worden droog opgeslagen totdat alles klaar is. Als het hele set gereed is worden de elementen veilig naar locatie wordt gebracht.

Stap 2
In onze grote productiehallen worden vervolgens de elementen gemaakt. Hiervoor wordt het op maat gezaagde hout verwerkt tot grote, stevige frame-constructies. Voor de dwarsliggende onderbalken, wordt een bijzonder stabiel hout verwerkt.

Stap 5
Op de bouwplaats plaatst de kraan de geprefabriceerde elementen op de juiste plek. Ervaren medewerkers zorgen ervoor dat elk element perfect in elkaar past. De hele opbouw duurt zo slechts enkele dagen. Een fascinerend spektakel – zelfs nog voor ons.

Stap 3
Hier vindt de isolatie en beplating van de wanden plaats. Een grote machine genaamd ‘Vlinder’ draait de wand, zodat de achterzijde kan worden afgewerkt. Ervaren medewerkers voegen alle onderdelen samen als een puzzel en vullen het framewerk met isolatiewol.

Stap 6
Wat nu nog ontbreekt, is het interieur. Als u hebt gekozen voor een sleutelklare oplevering, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. U hoeft uw project alleen nog maar in gebruik te nemen.

Stap 1
Er wordt begonnen met een gedetailleerde planning. Deze garandeert dat het huis voldoet aan alle wensen en verwachtingen. Deze planningszekerheid vormt ook de basis voor de prijsgarantie en de vaste afhaaldatum die Hout & Visie kan garanderen.

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

Stap 6