Zekerheid

U profiteert van calculaties, projectplanning, afhandeling van gestandaardiseerde componenten en systeemoplossingen die zijn ontwikkeld. Deze worden voortdurend verbeterd door onze leverancier met meer dan 45 jaar ervaring.

Verhoging van technische competentie;

Door de modulaire innovaties zijn de elementen compact en hebben een hoge isolatie waarde. De elementen worden met natuurlijke materialen geproduceerd.  

Risicovrije capaciteitsvergroting;

Het is mogelijk om grote projecten te voorzien van prefab elementen. Er is genoeg capaciteit van een krachtige partner op project specifieke basis.

Toegang tot gecertificeerde bouwelementen en systeemoplossingen;

Onze leverancier heeft de noodzakelijke goedkeuringen en certificeringen. Dit biedt mogelijkheden voor de realisatie van openbare gebouwen of gebouwen tot 4 bouwlagen.

Duurzaamheid;

Hout is een natuurlijk bouwmateriaal dat duurzaam en gezond is. Tevens biedt het een aangenaam binnenklimaat. De geprefabriceerde constructie zorgt voor maximale energie-efficiëntie tegen de beste prijs-prestatieverhouding. Hout slaat daarbij CO² op en zodoende draagt bouwen met hout bij aan het bereiken van de klimaatdoelen. Hout is een hernieuwbare hulpbron. Het hout voor een eengezinswoning in geprefabriceerde houtbouw groeit in Duitsland in 19 seconden.