houtelementen-bouw

De meest vergaande vorm van prefab houtbouw

Zekerheid in prijs en levertijd

De voorbereiding van een prefab gebouw zeer uitvoerig en gedetailleerd. Hierdoor worden in het beginstadium alle mogelijke knelpunten al getackeld. Bouwfouten worden hierdoor in een latere fase vermeden. Mede door een uitermate efficiënt productieproces, waaraan in 45 jaar is doorontwikkeld, is de productietijd strak gepland en aanzienlijk korter, dan bij traditionele bouw.

 

Duurzaam met hoogwaardige materialen

Wij werken met een krachtige partner met > 45 jaar ervaring en 50.000 gebouwen en woningen op de teller. Door continue innovaties zijn de bouwelementen van hoge kwaliteit en met zeer hoge isolatie-waarden. 

Ontwerp-vrijheid
Houtelementen-bouw is uitermate geschikt voor de realisatie van woningen en gebouwen tot 4 bouwlagen. De architect kan aan de slag met het ontwerp, zonder zich beperkt te voelen. Over het algemeen kunnen overspanningen tot zo’n 6 meter worden behaald. Bij grotere overspanningen zijn andere oplossingen mogelijk.

Klimaatneutraal bouwen
Wist u dat het hout voor een gemiddeld eengezinswoning in houtelementen-bouw, in 19 seconden weer aangroeit? Zowel in de productie alsook in gebruik is de footprint minimaal. 
De elementen worden 100% CO2-neutraal vervaardigd en uitsluitend met PEFC en FSC gecertificeerd hout. De geprefabriceerde constructie zorgt voor maximale energie-efficiëntie tegen de beste prijs-prestatieverhouding.