Investeer in de toekomst.

Voor een bedrijf is een bouwproject een investering in de toekomst en zo begrijpen wij het ook. Door een goed doordachte planning van het bouwproject, afgestemd op uw behoeften, zorgen we ervoor dat alle werkprocessen in het nieuwe gebouw soepel werken. Omdat tijd geld is, vooral in commerciƫle bouw. Dit geldt natuurlijk ook voor de nieuwbouw zelf: dankzij de computergestuurde en weerbestendige prefabricage van de componenten in de fabriek zijn onze bouwtijden kort en bieden wij gecertificeerde, consistent hoge kwaliteit.

Wij benaderen uw project voor een commerciƫel gebouw doelgericht en functioneel. De reden: ons team snijdt elk project individueel af op de behoeften van de klant. Bij elk nieuw gebouw. Niet alleen kantoren en productie-gebouwen maar zeker ook onderwijsgebouwen en kinderdagverblijven en dus ook een intgraal kindcentrum of een multifunctionele accommodatie. In overleg met uw of onze architect volgen we uw wensen van A tot Z. Na een uitvoerig overleg, bieden wij u een calculatie van uw plan, waarbij aan de regels van de statica, energie-eisen, brandveiligheid en alle andere voorwaarden is voldaan. U weet dus al in een vroeg stadium welke kosten u mag verwachten.

Na het sluiten van het contract ontvangt u van ons de benodigde documenten voor de bouwaanvraag.
Ook tijdens de gehele bouwfase – vanaf de opdracht tot het moment dat u intrekt in uw nieuwbouw en daarna – ondersteunen wij u, en nemen u deze zorgen graag uit handen. Afhankelijk van de grootte van uw project sluiten wij gewoonlijk in twee tot drie weken de ruwbouw, waarbij het gebouw meestal na een week wind- en regendicht is.