Zekerheid in levering en kosten

Een prefab houten huis bouwen biedt meer zekerheid. Een heldere specificatie met een vaste prijs en een gegarandeerde prijsgarantie beschermt u als klant tegen verrassingen. De hoge mate van prefabricage en een snelle montage van de bouwelementen verminderen het risico van vertraging door weersomstandigheden. Industriële productie met flexibele mogelijkheden en een optimale afstemming leiden tot een exact haalbare planning. 

Hogere bouwsnelheid

Gestroomlijnd bouwproces, kwalitatief hoogstaande prefabricage en jarenlange ervaring met houtbouw zorgen voor een snelle voortgang. U mag ongeveer de helft tellen ten opzichte van traditionele woningbouw.

Een houten huis is gezonder

De ervaring van duizenden gerealiseerde projecten is verwerkt in de continue ontwikkeling van ons bouwconcept, componenten en ontwerpdetails. De  beproefde bouwmethode dient voor u als klant als basis en wij adviseren op alle vlakken. De productienormen met in- en externe kwaliteitscontroles zorgen voor een hoog kwaliteitsniveau en een generaties overlappende levensduur.
De geprefabriceerde constructie is innovatief en doorontwikkeld. Mede door een zeer gedegen voorbereiding, minimaliseren wij bouwfouten. Uw project kent hierdoor een verloop naar uw wens.

Superieur bouwmateriaal

Hout is een natuurlijk bouwmateriaal dat duurzaam en gezond is en een aangenaam binnenklimaat biedt. De geprefabriceerde constructie zorgt voor maximale energie-efficiëntie tegen de beste prijs-prestatieverhouding. Hout slaat daarbij CO² op en zodoende draagt bouwen met hout bij aan het bereiken van de klimaatdoelen. Hout is een hernieuwbare hulpbron. Het hout voor een eengezinswoning in geprefabriceerde houtbouw groeit in Duitsland, waar wij ons hout vandaan halen, in 19 seconden.