Meer zekerheid.

Een prefab houten huis bouwen biedt meer zekerheid. Kostenzekerheid: een duidelijke specificatie met een vaste prijs en een gegarandeerde prijsgarantie beschermt u als klant tegen verrassingen. Leveringszekerheid: een hoge mate van prefabricage in de fabriek en een snelle montage van de elementen verminderen het risico van weersomstandigheden. Industriële productie met flexibele mogelijkheden en een hoge mate van afstemming van uw project leiden tot een exacte planning. Onze ervaring met onze bewezen processen zorgt voor een tijdige voltooiing van uw woning.

 

Een houten huis is sneller.

Korte bouwtijd: prefabricage, droge bouwwijze en bewezen processen zorgen voor een snelle bouwvoortgang. U mag ongeveer de helft tellen ten opzichte van traditionele woningbouw.

 

Een houten huis is beter.

Betere kwaliteit: de ervaring van duizenden gerealiseerde projecten is verwerkt in de continue ontwikkeling van ons bouwconcept, componenten en ontwerpdetails. Het beproefde dient voor u als klant als basis voor het nemen van betere beslissingen, waarbij we u adviseren. Industriële productienormen met interne en externe controles zorgen voor een hoog kwaliteitsniveau en garanderen generaties overlappende levensduur van de huizen. Meer innovatie: de geprefabriceerde constructie is modern, innovatief en doorontwikkeld, omdat deze werkt met de beste systeemoplossingen. Onze toeleveranciers dragen hieraan bij door hun technologieën en componenten verder te ontwikkelen. Door al deze zaken en een zeer gedegen voorbereiding, minimaliseren wij de bouwfouten, waardoor ook uw project een prettig verloop kent.

 

Superieur bouwmateriaal

Hout is een natuurlijk bouwmateriaal dat duurzaam en gezond is en een aangenaam binnenklimaat biedt. De geprefabriceerde constructie zorgt voor maximale energie-efficiëntie tegen de beste prijs-prestatieverhouding. Hout slaat daarbij CO² op en zodoende draagt bouwen met hout bij aan het bereiken van de klimaatdoelen. Hout is een hernieuwbare hulpbron. Het hout voor een eengezinswoning in geprefabriceerde houtbouw groeit in Duitsland, waar wij ons hout vandaan halen, in 19 seconden.