Over ons

Wilko en Rob

Wij zijn Hout & Visie

Ruim 20 jaar geleden al kruisten onze wegen. Rob van Hout vanuit de industriële bouw. Wilko Wolters vanuit zijn ruime ervaring met plan- en projectontwikkeling alsook met uitvoering van bouwwerken. In die periode hebben we samen al een aantal houtbouwprojecten gerealiseerd. Destijds was de markt nog te weinig overtuigd van de kracht van deze minder bekende en dus minder beminde bouwmethode.

Bij ons is de overtuiging altijd blijven bestaan dat naast de hoogwaardige kwaliteit die we bieden met hout-elementenbouw, vooral ook het bouwproces beter beheersbaar is. Bovendien delen we vele waarden met onze Duitse partner Haas-Fertigbau. De passie voor het bouwen, het op een open en transparante manier zaken doen en samenwerking op basis van gelijkwaardigheid.

Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid en deze slaat wat ons betreft ook op het bewustzijn van onze footprint. Daar waar duurzaam bouwen veelal gaat over zonnepanelen en warmtepompen willen wij ook bouwkundig het milieu minimaal belasten.

Onze partner Haas Fertigbau

Voor het casco van onze gebouwen en de levering van de elementen voor wanden, vloeren en daken, werken wij nauw samen met Haas Fertigbau. Dit is een van de meest gerenommeerde houtbouwers van Duitsland, daar waar men houtbouw in het DNA heeft. Een bedrijf met zo’n 1.000 medewerkers en een omzet rond de 200 miljoen Euro per jaar.

Haas-Fertigbau is opgericht in 1972 en heeft productiefaciliteiten in Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië. Vanaf die tijd heeft men reeds 50.000 projecten gerealiseerd in zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Dit alles met een zeer hoge klant tevredenheid tot gevolg. In 2018 scoorde Haas in een onderzoek van “Focus Money”, een onafhankelijk onderzoeksbureau voor consumenten, in alle categorieën met een score “zeer hoog”. Dit betrof de categorieën; prijs-kwaliteitverhouding, duurzaamheid, klantenservice en productkennis.

In 1977 al bouwde Haas de eerste energie-zuinige woning. In de loop der jaren is de isolatie alleen maar toegenomen en de installatietechniek zo ontwikkeld dat er al vele woningen energie opwekken i.p.v. verbruiken.

Voor een uitgebreide indruk van onze partner verwijzen we u graag naar:

www.haas-fertigbau.de

 

eigenaren

Wilko Wolters

Wilko Wolters

Rob van Hout

Rob van Hout

Neem contact met ons op!